Vill du köpa sommarstuga eller torp till våren?

Vill ha ha dina pengar på något annat roligt ställe än banken där du i nuläget inte får mycket pengar för att ha dina slantar kan det vara en god investering att börja titta på sommarstugor och sommarhus. Då får du troligtvis både en bra avkastning på ditt kapital samt att du kommer att ha roligt och koppla av för dina pengar.

Ett bra tips är att köpa ett sommarhus där du inte behöver göra så mycket och där du kan stänga av värmen på vintern så att du inte behöver onödiga kostnader hela året.

Ett sommarhus är bra för både dig själv, men även dina vänner släkt och familj. Kanske vore ett torp i Småland eller ett torp i Värmland något för dig och din familj? Det är bara att ge sig ut på Hemnet för att börja leta efter din dröm som sommarhus. Ju tidigare du börjar leta, ju mer får du att välja på och det är framförallt på vårkanten som säljarna brukar vilja sälja sina sommarhus.

Försäkring till fritidshuset/sommarstugan/torpet

Självklart är det viktigt när du har köpt ditt drömställe där du ska spendera dina somrar att du försäkrar ditt torp eller ditt fritidshus, annars kan det bli en dyr historia för dig om du t.ex. skulle få inbrott eller om det skulle börja brinna, det är alltid viktigt att ha en bra och heltäckande försäkring ifall något tråkigt inträffar för just dig.