Hemnet

Hemnet

Sveriges överlägset största säljsajt när det gäller bostader är hemnet.se. Sidan startades 1998 och ägs idag utav Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling. På hemnet.se hittar du villor, gårdar, bostadsrätter, fritidshus osv.

För att kunna synas på Hemnet med din bostad är det bästa att i första hand kontakta en fastighetsmäklare. Tänk på att det är viktigt att synas på ett snyggt sätt på Hemnet. En duktig fotograf är alltså viktigt för att ditt hus skall synas på ett snyggt sätt.

Andra sidor som också går att använda vid försäljning av fastighet är blocket.se, objektvision.se och bovision.se. Försök att synas på så många marknadsplatser som möjligt när du annonserar ut ditt hus. Hemnet är dock en helt otroligt bra websida för att annonsera ut din fastighet på. Det kan också vara bra att komplettera annons i t.ex. tidningen där du bor och kanske till och med på andra orter om din produkt har egenskaper som kan locka köpare från andra orter eller länder. Är din fastighet väldigt nischad kan du även annonsera i t.ex. gård och torp eller liknande tidningar.

Det finns många bra funktioner på Hemnet som kan vara lärt att lära sig och tipset innan köp av bostad är att hålla koll på Hemnet på den ort du skall köpa en bra tid innan du gör din affär för att själv skapa dig en bild av marknaden på den orten.