Bra visning av ditt hus

Förbered ditt hus eller din bostadsrätt innan du lägger ut den till försäljning!

Här kommer några bra tips inför att du skall lägga ut ditt hus eller din bostadsrätt på Hemnet. Se till att du får bra bilder tagna på ditt hus. Om du tar för många bilder kan det bli ”tråkigt” för spekulanten att bläddra igenom alla. Mycket handlar om finkänsla och därför kan det vara bra att anlita en duktig mäklare. Ibland kan det vara onödigt att ha en bild som ger ett sämre intryck än det övriga i bostaden. Men det kan också va så att allt inte behöver synas på bilderna. Kunden som skall köpa hus kan ju också få en positiv överraskning på visningen av huset. När det kommer till visningen så kan du läsa mer här nere.

Att förbereda inför en visning är viktigt! Det kanske kosta dyra pengar om du inte förbereder på rätt sätt. Det är små marginaler det handlar om och lättförtjänta pengar och du gör det lilla extra.

Första steget är att ha det rent och städat hemma. Detta syns redan på bilderna som kommer ut på Hemnet. Självklart är det rent och städat som gäller även när du har visning i ditt hus. Om du har det för stökigt hemma kanske det kan löna sig att ta hem en stylist som tittar på hur du skall visa din bostad.

Det viktigaste är att det inte är för stökigt i ditt hus eller din bostadsrätt. Plocka bort så mycket saker du kan som är onödiga, när du har gjort det så plocka bort lite grejer till. Viktigt är också att städa hygienutrymmen som badrummet extra noga inför visningen. Vem vill köpa ett snuskigt hus? Det krävs ganska lite för att spekulanten skall uppleva huset som sämre än det är bara för att det inte är riktigt städat. Lite smuts kan ibland se ut som mögel för en spekulant med sämre öga och det kan leda till att spekulantens tankar blir att detta måste åtgärdas och vad kostar det?

Om du skall sälja ditt hus kan ett bra tips vara att gå på en visning i närområdet för att se hur mäklaren och säljaren har arrangerat visningen. Det kostar inget att vara nyfiken! Det handlar om att våga lära sig och hitta lösningar som med allt annat i livet. När du skall sälja ditt hus så är det viktigaste att du hamnar på Hemnet.

Syns du inte på Hemnet så blir det svårare att hitta din bostad för potentiella spekulanter och det är bara dumt. Hemnet är Sveriges överlägset största hemsida när det gäller köp och sälj av bostäder. Syns du inte finns du inte!

Vad kostar en annons på Hemnet? En annons på Hemnet kostar idag 600 kr och det är väl spenderade pengar vilket i slutändan kan innebära att du får ett flertal mer intressenter på ditt hus eller din bostadsrätt än vad du hade fått om du bara t.ex. hade annonserat i en lokal tidning. Det är ofta dyrt att synas i en tidning dessutom. Det handlar om att synas på platser som har ett stort läsvärde när du gör ditt livs största affär!

Här kan du läsa mer om Hemnet.