Låna pengar till skog

Behöver du långa pengar till att finansiera ett köp av skog? Isåfall finns det ett flertal banker som jobbar med just detta.

Det kan vara till exempel Handelsbanken, Landshypotek, Swedbank, Länsförsäkringar, Danske Bank och ja de flesta banker jobbar faktiskt med finansiering av skogsmark och skog i Sverige och det är därför fritt fram och kontakta vilken bank som helst som du vill använda för att finansiera ditt köp av skog i Sverige.

Kontakta en bank för att få reda på vilka räntor de kan erbjuda dig som kund och vilka räntor som är aktuella vid just finansieringen av din eller kanske snart din skog. Om du vill köpa skog så kan du leta på Hemnet och på Blocket för att hitta skogsfastigheter som är dig nära belägna och skulle passa som investering för dig och din familj i framtiden.

Att köpa skog kan kosta mycket pengar och du vill köpa mycket skog, men det finns även mindre gårdar i Sverige som kanske kan vara perfekt för dig som ägare av en skogsgård att köpa till din fastighet eller liknande som du kanske har ärvt.