Vilka är de ord som har flest sökningar på Hemnet

Här kan du läsa mer om de ord som har flest sökningar på den stora bostadssidan www.hemnet.se.

Aftonbladet gjorde en lista över ord som söktes mycket på i sökfunktionen på hemnet. De ord som det söktes mycket på när denna undersökningen gjordes på en av Sveriges största hemsidor var bland annat balkong, sjö och sjötomt. Men även uteplats och kakelugn var det mycket sökningar på. Pool är också ett ord som många söker på när de letar efter sin drömbostad. Kakelugn och balkong är de orden det söks mest på när det gäller lägenheter och bostadsrätter i Sverige.

Det är viktigt att tänka på vilka ledord du har när du lägger ut din bostad till salu och det kan vara bra att be om att få läsa igenom beskrivningen innan din fastighetsmäklare lägger ut din bostad på hemnet och blocket som är de två mest besökta bostadsförsäljningssidorna i Sverige.

Om du har tillexempel en fastighet som skall säljas med sjötomt så är det jätteviktigt att du just har med ordet sjötomt i din beskrivning då du kan optimera antalet sökningar på hemnet och fler kommer in på din annons vilket också ökar möjligheten för dig att få ett bättre pris på din fastighet. Ju fler som ser din annons skapar möjligheter till att fler kommer och tittar och i slutändan också lägger bud på just din fastighet.

Att söka på hemnet skapar dig mer möjligheter att enklare hitta just det du söker och därför är sökfunktionen bra för dig som letar bostad i Sverige. Att köpa ett hus är en stor affär och det är därför viktigt att du får det du vill ha när du skall köpa ett hus och det kan du söka efter på hemsidan så att du hittar det du letar efter.