VIP Visning

VIP VISNING

Vad mer konkret innebär det att mäklaren håller en VIP-visning av din lägenhet eller kanske till och med ditt hus?

För att förklara detta lite mer innebär det att begrepp som öppen visning behandlas. En öppen visning är en visning som fastighetsmäklaren annonserar ut och där alla är välkomna att komma och titta på din lägenhet vid en specifik tidpunkt och dag. I vissa fall kanske du som säljare inte vill att alla skall veta att du ska flytta och därför kan VIP-visning vara att föredra. Fastighetsmäklaren ringer då sitt kundregister och kollar om det finns något intresse för din lägenhet.

När en fasighetsmäklare håller i sina visningar träffar han kunden och spekulanten första gången. Det är därför väldigt viktigt att du som säljare har informerat din fastighetsmäklare om så mycket information om lägenheten och området som möjligt så att mäklaren kan ge ett gott intryck mot din framtida eller kanske till och med dina framtida budgivarna och sedan även köparen av din lägenhet.

Vanligtvis kan mäklaren inte efter gjord visning berätta om hur stort intresse det är på lägenheten mer än i form av hur många som var och tittade. Det är först efter som mäklarens riktiga arbete kommer. Bemötande mer människor i telefonen. Det är där en duktig mäklare särskiljer sig.

Läs mer om bostadsrätt.