Kommersiella fastigheter

Det finns mängder av kommersiella fastigheter i Sverige och de som är till salu kan du hitta på objektvision.se. På objektvision kan du hitta tomter, lokaler och kommersiella fastigheter till ditt företag eller till dig som privatperson. Kommersiella fastigheter kan du tyvärr inte numera hitta på Hemnet.

Kommersiella fastigheter kan ägas av både privatpersoner men även av bolag och AB. Om du äger en kommersiell fastighet är det viktigt att veta hur hög drift du har på fastigheten och hur mycket du har i avkastning på fastigheten.

Vad har man för kostnader när man äger en kommersiell fastighet? Det är självklart driften av fastigheten som kostar pengar, men även ränta och amortering brukar vara med i planen.  Att investera i en kommersiell fastighet eller en hyresfastighet i en stad som växer har historiskt sett varit en bra investering, det är dock viktigt att tänka på att du även måste ha din hyresfastighet/kommersiella fastighet försäkrad.

Här kan du läsa mer om Hemnet.

Kommersiella fastigheter

En kommersiell fastigheter kan vara någon form av ett lager, en butik, kontor, kontorshotell, logistik, industri eller verkstad. På objektvision kan du även hitta mark och tomter om du funderar på att bygga en fastighet. Det är mäklare som annonserar ut på objektvision och det är en bra sida där du enkelt kan hitta det du söker.

Objektvision

Objektvision är en bra sida där du enkelt kan söka och leta efter det som du söker. När du letar efter en kommersiell fastighet så kan du få mycket inspiration och idéer bara genom att gå in och klicka på objektsvision och vem vet, kanske kan du hitta det du söker.  Det senaste på objektvision är även att man kan hitta företag som är till salu.

Om du är intresserad av att hyra eller köpa kontorsyta eller kontor i en storstad som tillexempel Stockholm, Göteborg eller Malmö så är det på objektvision som du skall leta och titta. Leta noga och till slut så kommer du att hitta ett kontor som kommer att passa dina önskemål.

Objektvision har sitt kontor både i Stockholm men även i Kalmar.