Hemnet

Hemnet finns nästan alla fastigheter/bostäder som är ute till försäljning genom Sveriges fastighetsmäklare.

På en vecka besöks hemnet av cirka 1 miljon unika besökare, vilket gör sidan till en av sveriges mest besökta och framgångsrika hemsida och portal för sälj av bostäder. Hemnet har en hel rad av bra funktioner. Bland annat sökfunktioner så att du i slutändan kan hitta din drömbostad på ett enkelt sätt. Hemnet är alltså en perfekt sida som skapar förutsättningar för dig som kund. Även för dig som säljare av ett hus har Hemnet dig mycket att erbjuda (Syns inte bostaden så finns den inte). Detta uttryck passar verkligen in när du funderar på att sälja någon bostad.

Hemnet finns det mesta: Hus, lägenheter, gårdar, tomter och bostadsrätter. Idag är cirka 2400 mäklarkontor runt om i Sverige synliga på Hemnet, vilket innebär att nästan alla fastighetsmäklare syns på Hemnet. Ett bra tips vid val av mäklare är att titta på deras presentation av bostäderna på Hemnet för att sedan göra ditt val för att få en så bra och trygg affär som möjligt. Glöm inte att marknadsföring är viktigt. Annonskostnaden på hemnet är idag 600 kr, vilket kan vara bra att veta för dig som säljare av ett hus.

Även om du inte är säljare av ett hus eller har tankar på att köpa en bostad finns det mycket Hemnet kan ge dig. Bland annat är Hemnet inspiration en sida där du kan inspireras och hitta nya fina lösningar till ditt boende.  Här kan du läsa mer om Hemnet.

På hemnet kan du även klicka dig vidare ifall du vill ha kontakt med bank eller liknande för att ansöka om lånelöfte eller om du t.ex. vill bygga ett hus.